chanthea

Friday, March 16, 2012

គុណសម្បត្តិរបស់រំដេង

រំដេង មានជាតិប្រេងក្រអូប រួមមាន Metht1 Cinnamate48% , Cincol 2ទៅ 30% ។ រំដេង ដែលបានចម្រាញ់ជាប្រេងពីរំដេង មានសមត្ថភាក្នុងការបណ្ដេញខ្យល់ប្រឆាំងនិង បាក់តេរី និងមេរោគផ្សិតផ្សេងៗ។
ម្យ៉ាងវិញទៀត សំរាប់ដាក់ក្នុងការចំអិនជាអាហារ ជាប្រចាំថ្ងៃ មានដូចជា៖ ស៊ុបសាច់គោ ស្លរម្ជូរសាច់គោ ជាដើម ។




No comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Buy Coupons